Informații generale

Duck ogar (rață roșie) arata? Duck Ogar: fotografie

Pin
Send
Share
Send
Send


Dacă vă plimbați în anumite zone ale Moscovei, veți observa o pasăre care atrage atenția cu un prune neobișnuit și neobișnuit. Numele corect al acestei păsări de apă este ogarul de rață.

Ogar are un aspect luminos

Caracteristicile formularului

Trăsătura principală și incontestabilă a rațelor sălbatice roșii este că acestea se înmulțesc cu un pătrat luminos și interesant, de o nuanță portocalie-maronie strălucitoare și memorabilă. În zona gâtului, penele se deosebesc printr-o nuanță alb-ocru. Coada este neagră cu o nuanță ușor verzui. Proiectul de lege are o nuanță bogată în negru.

Rasa mare se distinge prin picioarele înalte și un cioc scurt, un gât lung tras, precum și un purtător mai degrabă mândru și special. Rasa sălbatică roșie seamănă cu aspectul unei gâște mici dar impresionante.

O altă trăsătură este o voce foarte puternică, ascuțită, zgomotoasă și memorabilă. Puțin îndepărtat, el este capabil să reamintească înălțimea unui măgar. La femele, sunetul vocii este mult mai puternic și mai clar.

Ogar - o rață mare

Caracteristici distinctive

Ogar sau rață roșie are următoarele caracteristici:

  1. Nu are tendința de a crea o turmă mare, îi place să trăiască în perechi sau în grupuri mici.
  2. Pentru o viață normală și plină nu necesită un corp mare de apă.
  3. Femeile din perioada iubirii aleg o pereche.
  4. Pasărea are un comportament destul de agresiv chiar pe iaz. Ducii alungă alte specii și chiar se zbate.

Ogaris trăiesc de obicei în perechi

Rahii roșii preferă să aleagă o zonă specială, care este ideală pentru șederea normală și completă:

  • Provinciile din China, care se află în centru sau în sud-est.
  • Parțial în Asia, toată Mongolia - aici găsiți o mare varietate de păsări.
  • Pe teritoriul Turciei fierbinți.
  • În Africa și mai ales în nordul continentului.
  • O mulțime de rațe roșii trăiesc în Etiopia.
  • Pe coasta de vest a Mării Negre puteți găsi și ogarey.
  • Pe teritoriul Rusiei, aceste păsări sunt situate în principal în regiunea Krasnodar.

Ogar este o pasăre comună

Ratiunea rațelor roșii

Ogar este capabil să găsească alimente nu numai în apă, ci și pe uscat. Păsările preferă astfel de alimente: semințe, lăstari verzi și tineri, diverse cereale. Cu toate acestea, focul nu va fi niciodată scuturat de insecte variate, salcâm sau fulgi.

În apă Ogar găsește cu ușurință crustacee, pești mici, broaște sau crustacee. La sfârșitul verii fierbinți, rața roșie găsește semințe în câmpul recoltat, semănate pentru perioada de iarnă.

Particularitatea păsării este că îi place să caute mâncare numai noaptea sau în adâncime, dar în timpul zilei rațele se odihnesc și dorm mai mult.

La sfârșitul verii, Ogar se hrănește cu semințe.

reproducere

Ogari scapă de îngrijirea părintească permanentă în a doua lună a vieții. Dar rațele decid să-și înceapă proprii descendenți numai din cel de-al doilea an de viață după ce au urcat imediat.

Pasărea este monogamă, își păstrează perechea pentru mai mult de un an. Perechea se formează pe parcursul unei perioade lungi de iernare sau după ce a ajuns într-un loc ales pentru cuiburi ulterioare. Râul se întoarce din iernare în martie, când multe corpuri de apă se acoperă cu gheață. În acest moment, pasărea începe să caute în mod activ o pereche cu care va reproduce.

Femela este în căutarea unui bărbat, atrage atenția unei opțiuni potențiale, strigând, dansând în jurul unei drake, a cărei atenție vrea să o atragă. Acesta din urmă sta și așteaptă alegerea finală, scade sau trage capul. Drake se plimba în mod constant în jurul raței sale, care a decis să construiască o pereche cu el. Împerecherea implică zborul obligatoriu de pereche și flirtul unul cu celălalt.

Ogari femelele îngrijesc pentru bărbați

Cuibul, pe care cuplul o construiește cu grijă, rațele acopere cu atenție puful și după o lună și jumătate femeia își pune ouăle, care se disting printr-o nuanță albă sau delicată. Într-un ambreiaj mare există 8-12 ouă, dar există, de asemenea, ambreiaje în care există până la 17 bucăți.

Exploatarea durează o lună. În acest moment, un bărbat îngrijitor se află în gardă, protejându-i rațe feminine și viitoare. Dacă apare un pericol, el atacă imediat inamicul, încălcând teritoriul sau apropiindu-se de cuib, unde pot fi deja rațe.

De îndată ce puii se naște, se usucă și merg împreună cu mama lor într-un rezervor din apropiere.

Acolo, rațele își petrec zile întregi înotând și scufundând adânc. Anxietatea și preocuparea pentru descendenți sunt ocupate de ambii părinți în mod egal. După două luni, rațele încep să zboare în mod activ și cu încredere, sunt scutite de îngrijirea parentală continuă.

Ogaris are grijă de puicuțe de 2 luni

Ogar este un fel de alt tip de vrăjitor. Această rață se adaptează rapid și ușor, se obișnuiește cu atenția umană, dacă a fost prinsă de la o vârstă fragedă. Ogari sunt nerăbdători într-un conținut constant păstrat pentru rațe și se împrăștie cu ușurință într-o stare de robie. Este necesar să se țină seama de natura agresivă și entuziasmată a unei păsări sălbatice la momentul reproducerii - orice rață domestice poate fi sălbatică în raport cu congenerii ei.

Pentru păstrarea corectă și eficientă a ogarei în captivitate, este necesar să se aloce spațiu suficient pentru păsări, în care nu există alte specii de păsări. În chiar perioada de adoptare activă a procedurilor dvs. preferate de apă, este necesar să se utilizeze rezervoare artificiale de mică adâncime care sunt construite pur și simplu.

Rahadele sălbatice, uneori domesticite, sunt semnificativ diferite de rudele apropiate ale unui grup precum gâștele: culoarea, comportamentul special. Ogar este un reprezentant interesant al unei faune diverse. În unele locuri, această specie începe să dispară, așa că trebuie tratată cu atenție și cu atenție.

Descrierea rasei

Ogar, cunoscut sub numele de rață roșu sau portocaliu, este membru al familiei rață, Anseriformes, subfamilia Tadorninae. Denumirea "Tadorna" provine din rădăcinile celtice și înseamnă "o pasăre de apă plină". Ogar a fost crescut în Europa de Vest pentru scopuri decorative, dar acolo este un oaspete rar.

Red rață (Ogar) se găsește în sălbăticie

Nesting și reproducere

Ogar este un tip puternic și de succes de rațe, se adaptează bine la orice condiții. În captivitate, rața roșie se adaptează rapid noului mediu. Mai ales tinerii se obisnuiesc cu persoana. Duck și drake formează o pereche solidă de câțiva ani. Ogar este gata să se reproducă la vârsta de două ani. Perioada de căsătorie este de la mijlocul lunii martie până la începutul lunii mai. Înainte de împerechere, are loc un ritual obligatoriu. În acest moment, dansurile de sex masculin, alternativ tragând și trăgând gâtul. Alături de dans este conectat la feminin. Îl înconjoară pe dragon într-un cerc, făcând zgomote puternice și răspândindu-și aripile. În acest moment bărbatul se află pe un picior, cu capul plecat. După împerecherea rituală. Roșii roșii sunt monogame. Formată o dată un cuplu nu există un an.

Împerecherea este de obicei precedată de un ritual de căsătorie.

Cuibul este căptușit în jos și o anumită iarbă. O femelă de 7-12 ouă este incubată numai de o femeie timp de patru săptămâni. Ouăle au o culoare cremă mată și o dimensiune medie de 68 de 47 de milimetri. Ambii părinți îngrijesc puii până la opt săptămâni după ce au fost incluși. Ei sunt născuți cu vederea, cu puf în loc de pene și pot mânca fără ajutorul părinților. Puii sunt fericiți să-și urmeze mama pentru o plimbare, unde învață să înoate și să se scufunde.

Femelele îi învață pe urmașii ei să se scufunde, să înoate și să facă mâncare.

La reproducere ar trebui să se țină seama de comportamentul agresiv și asociativ al rațelor în timpul perioadei de cuibărit. Acestea sunt păstrate cel mai bine în perechi, separate de alte persoane. În afara perioadei de cuibărit, rațele coexistă fără probleme în compania altor păsări, iar în timp ce își prind ouăle și se ocupă de descendenții lor, ogarul poate dăuna altor locuitori ai curții de păsări. Femela, după ce a observat răufăcătorul, scoate un gât, coboară capul și strigă furios. Dacă intrusul este la pământ, femelele se duc la drak și îl îndemne să atace. O incintă separată pentru un cuplu căsătorit de rațe roșii este cea mai bună modalitate de a proteja atât ei înșiși cât și alte animale de agresorii roșii care își protejează habitatul. Fiind ostil, rața roșie poate avea în continuare grijă de puii care au rămas fără părinți.

Ogaris își protejează teritoriul în mod agresiv, în special în timpul sezonului de reproducere.

După reproducere la păsările adulte, începe perioada de molotare. Procesul de actualizare este intens. Întregul penaj se schimbă. Primele pene sunt pierdute. Când corpul arată aspectul unui penaj proaspăt, penele primare cad.

Creșterea și întreținerea

Cea mai necesară condiție pentru o ședere confortabilă și o reproducere regulată în captivitate este prezența unui rezervor în gospodărie și a unor pajiști cu iarbă joasă pentru mers. Pe gazonul cu vegetație Ogar iubește sărbătoarea pe semințe și insecte. Puiul de rață se va simți confortabil și va aduce descendenți în mărimea aviară de un metru pătrat și jumătate.

În zona de votare de un metru și jumătate vor fi suficient spațiu pentru trei persoane.

În perioada de pregătire sexuală activă, ogarul este păstrat în afară de alte rațe pentru a evita mutația și pierderea genului. La apariția frigului extrem, rațele sunt transferate într-o cameră izolată separată, unde podeaua este acoperită cu paie. În timpul iernii, casa este menținută la o temperatură de cel puțin + 6 grade, întotdeauna cu o bună ventilație. Un rol important în creșterea ogareei îl joacă distribuția corectă a sistemului de lumină. Sub influența soarelui există o producție activă de creșteri de vitamină D și hemoglobină, ceea ce crește productivitatea rațelor. În timpul iernii, ziua ușoară este mărită de iluminatul artificial, adăugând lumină în dimineața și în seara. Aici, în căldură și confort, familia rață va suporta cu succes înghețurile de iarnă.

Păllile roșii se adaptează bine în captivitate și nu se grăbesc să părăsească compusul, unde există întotdeauna hrană. Aripile sunt tăiate numai în primele două generații produse în captivitate. Ca și în natură, în captivitate, atât drak cât și femela sunt angajați în creșterea puilor. Pentru a înlătura ogarul mic în cuib, creează o atmosferă mai umedă. Pentru a face acest lucru, apa este pulverizată pe un pat de pânză și apoi sunt așezate așchii sau paie. Cu o săptămână înainte de incubație, ouăle sunt umezite cu apă caldă. O astfel de procedură va ajuta furia să se strecoare.

Arată ca o rață nou-născută

Pentru decorarea cuibului cu rațe roșii, o casă mică pe pământ, instalată într-o pivniță specială, este foarte potrivită. O cutie de placaj este construită cu o portiță și un prag mic. Partea inferioară a cuiburilor este căptușită cu paie sau rumeguș. Este bine ca peretele lateral al stiloului să fie acoperit cu placaj, pentru ca pasărea să devină mai puțin nervoasă.

Cutia de rahat este usor de facut

Ogar are o bună producție de ouă în condițiile gospodăriei. Roșii roșii încep să se grăbească deja la vârsta de șase luni. Pe parcursul anului pasărea este capabilă să aducă până la 125 ouă și să se așeze cu succes prin ele. Rasa roșie de sex feminin are un instinct natural excelent pentru ouăle de incubație. Dacă crescătorul este interesat să completeze numărul rasei, atunci aproape toate ouăle aduse de foc vor deveni în cele din urmă pui sănătoși. Durata ouălor începe de obicei la începutul lunii martie. Aproximarea sau distanța acestui timp depinde de lungimea luminii și a temperaturii în casă. Ogaris sunt foarte buni la copiii lor și îi protejează cu grijă.

Atât drake-ul, cât și femela sunt implicați în ridicarea rațelor.

Informații generale privind originea și distribuția

Unde este rața Ogar? Patria sa este considerată deșertul Africii și expansiunea de stepă a Europei. Un număr mic de astfel de păsări se găsesc în Asia Centrală și migrează constant în China, India și Taiwan.

În natură, păsările roșii sălbatice sunt mai frecvente în zona deșerturilor și stepilor - de la țărmurile Mării Negre până la Transbaikalia (Sud-Est) și la nord de lacul Baikal și de stepele forestiere. Râsul sălbatic nu se stabilește în teritoriile taigene și în zonele cu vegetație densă.

În Rusia, ele se găsesc aproape peste tot. Primele rațe au fost aduse la grădinile zoologice din Moscova în anii '20, când au început să se înmulțească rapid și să se răspândească în toate rezervoarele multor parcuri verzi ale orașului. Datorită aspectului luminos, rațele sunt, fără îndoială, înfrumusețarea lacurilor și iazurilor. Ele sunt perfect adaptate în mediul urban, se simt destul de confortabile și nu se tem de oameni.

Ogari este locuit de numeroase arii interioare diverse în întreaga țară.

habitat

Habitatul rață este destul de larg. Ca pasăre decorativă în condițiile gospodăriilor, scalpul este comun în întreaga lume. Și rațele sălbatice Ogari (a se vedea fotografia de mai jos) trăiesc în următoarele teritorii:

  • Provinciile central și sud-est ale Chinei,
  • Asia Centrală
  • Mongolia,
  • Turcia
  • coasta de nord a Mării Egee,
  • Afganistan,
  • Iran și Irak,
  • Continent african (nord-vest),
  • Marea Neagră (vest - România, Bulgaria),
  • regiunile Kazahstanului (la granița cu Rusia);
  • teritoriul Rusiei (excepția este zona nordică);
  • Ucraina (populația mică este listată în Cartea Roșie a statului).

Duck Ogar: fotografii, descriere

Ogar - păsări de apă (familie de rațe). Are o culoare neobișnuită: penajul portocaliu-maroniu, capul ușor, aripile albe au pene de zbor negre.

Picioarele, ciocul și penei de coadă de culoare neagră densă. Persoanele pe pene negre au un val frumos verde. De-a lungul marginilor ciocului sunt dinți mari și subțiri.

Ogar Duck (imaginea de mai sus) este una dintre cele mai recunoscute datorită penajului său roșu aprins. Cele mai apropiate rude care locuiesc în emisfera sudică (Noua Zeelandă și peganii australieni, ogarul cu capul gri și peganca comună eurasiană) se disting prin culoarea penei de pe cap. În părțile inferioare și superioare ale aripii de pe corpurile de acoperire, ogarițele au pete albe mari, deosebit de vizibile în păsările care zboară.

Această rață mare, cu gâtul destul de lung, postura, ciocul și clapeta scurtă de aripi largi, seamănă cu o gâscă. Dimensiunile sale: lungimea - aproximativ 60 de centimetri, aripile - mai mult de 120 cm, greutatea - aproximativ 1,5 kilograme.

Astăzi, aceste păsări sunt ușor ținute de oameni la domiciliu datorită aspectului decorativ atrăgător.

Ca rațele obișnuite, necinstițiul nu știe cum să se bată în sensul convențional.

Această pasăre este tare pe tot parcursul anului. Vocalizarea ei caracteristică, comparabilă doar cu vocea gâscului canadian, seamănă, de departe, cu veacul unui măgar de casă. Cel mai frecvent sunet făcut în timpul zborului și pe teren este sonorul "bandei" sau "ang", uneori este întins în două silabe, deci sună ca "waak" sau "aac". După ce țipătul sa terminat, se aude adesea o bătaie de cap. Femelele și bărbații fac sunete distincte: vocea femeii este mai clară, mai intensă și mai profundă, iar sunetul "a" predomină în ea.

În general, natura rață este temperată și dificilă. De obicei, masculii sunt apărători ai teritoriului lor, în cazul în care alte păsări de apă nu permit acest lucru. Ei chiar aranjează bătălii serioase - așa că elimină concurenții. Ei se adună doar în grupuri mici de mai multe cupluri, datorită intoleranței lor față de ceilalți.

Aceste rațe sunt bine adaptate la climatul rece. Se usuca cu usurinta in parcurile fara inghet.

Duck Behavior în iazuri

Habitatul unei găuri de rață pe teritoriul orașului este iazurile și rezervoarele zonelor de parcuri. Odată ce se apropie perioada de primăvară, locuitorii acestor locuri se agită: strigă, zboară, iau un pui de somn pe pietre, înfigă iarba de germinare.

În această perioadă, împărțirea teritoriului se desfășoară intens: cuplurile îndepărtează vecinii, bărbații încearcă mai ales. Femeile și bărbații încep să devină supracurent devreme, când încă mai există gheață în iaz.

Reproducerea acasă

Creșterea rațelor nu este dificilă. La femele, instinctul de incubație este bine dezvoltat, prin urmare, ei sunt capabili să reproducă în mod independent descendenții fără intervenția omului. Singura dificultate tangibilă este că rața roaring este agresivă, deci atunci când este eliberată în apă pentru înot, nu ar trebui să existe alte păsări.

În rândul crescătorilor de carne de pasăre, această specie este denumită ornamentală și este cuprinsă în principal ca un ornament exotic.

Grija pentru ea nu este foarte complicată. Păsările devin repede obișnuiți cu oamenii, sunt foarte încrezători față de gazda lor. Trebuie reținut faptul că, datorită agresivității altor păsări, acestea ar trebui plasate într-o incintă separată.

Începeți să începeți cu 6 luni.

Pentru o astfel de îngrijire pentru animale de companie nu este mai dificil decât pentru orice alt tip de rață. Râul de pământ Ogar este nemaipomenit și, pentru confort, are nevoie doar de un magazin, numai podeaua în el trebuie să fie caldă. Poate doar să adoarmă cu un strat gros de paie sau rumeguș. Sigur, ca și alte rațe, au nevoie de plimbări și înot.

Se hrănesc cu aceleași alimente ca și ratele domestice, numai în timpul iernii este recomandabil să se hrănească păsările cu legume fierte pentru a obține vitamine. Animalele tinere au o rată ridicată de supraviețuire. Rațele pot trăi până la 12 ani.

Duck Ogari este nerăbdător să se hrănească. Ea este capabilă să obțină alimente în iazuri și pe uscat. Основа рациона – зелень: трава, зеленые побеги, семена и злаки. Белковая пища занимает около 20% от общего объема корма. Едят утки и крупных кузнечиков, саранчу, мелкую рыбу, лягушек, моллюсков и рачков. Однако при отсутствии такого живого корма утки прекрасно обходятся и растительностью. Подбирают они в полях в конце лета и семена озимых, и зерна, оставшиеся после уборки урожая.

În timpul zilei, rațele se odihnesc de obicei în apă sau pe malurile rezervoarelor, iar în zori și seara se hrănesc. Deseori în timpul zilei puteți vedea următoarea imagine: rațele dorm pe picioare pe un picior (digeră mâncarea pe care o mănâncă).

Valoare în gospodărie

Valoarea comercială a acestei păsări este mică.

În afară de faptul că ogarul rață este conținut în parcelele învecinate ca decor decorativ al iazului, acesta aduce și alte beneficii. Duck conduce în producția de ouă în comparație cu alte păsări domestice. Femela anului poate transporta aproximativ 120 de ouă. Și, cel mai probabil, din toate aceste ouă, bebelușii sănătoși se pot naște fără nici o pierdere.

Dacă se dorește, pasărea poate fi folosită pentru a obține carnea dietetică.

Aceste rațe câștigă bine în greutate. Carnea lor este deosebit de valoroasă în timpul verii, când, în timp ce merse pe o varietate de hrana pentru legume, grăsime reziduală (carnea ogarului sălbatic nu este foarte gustoasă, poate că aceasta se datorează faptului că pasărea mănâncă uneori carrion).

Interesant este penajul gros al rață. Și ea, ca și alte păsări, are pene calde și ușoare. Ele pot fi utilizate în producția de îmbrăcăminte și pături calde.

Origine și distribuție

Rasa roșie, sau Ogar, este un reprezentant al familiei Duck, a ordinului Anseriformes. Aparține genului Tadorninae. Numele genului înseamnă o pasăre luminată care înoată în apă.

Rasa a fost crescută în Europa de Vest, dar acum este rar văzută acolo.

Locuiește populații mici din Africa de Nord și de Nord-Est. În Europa, pasărea poate fi găsită pe coasta de vest a Mării Negre, în Canare, în Crimeea, în sudul Rusiei și în Ucraina, și iubește să cuibărească în regiunile de stepă din statele din Asia Centrală. Răpele rață se varsă în partea de sud-est a continentului european, în partea de sud a Indiei, în sud-estul și în centrul Asiei.

Descrierea standard și a rasei

Ogar are o nuanță de portocalie strălucitoare de penaj de corp, pe capul penei sunt albe, cu o nuanță de portocalie slabă.

Zboara pene de coada si aripi de o culoare neagra antracit negru, cu o nuanta verzui. Partea interioară a aripii este albă.

Bărbații și femeile sunt foarte asemănătoare în ceea ce privește aspectul. Din punct de vedere vizual, ele sunt ușor de distins în sezonul de împerechere: în acest moment, dunga neagră întinde fundul gâtului dracii și culoarea devine strălucitoare.

  • Lungimea torsului - până la 0,7 m,
  • aripa spate - 1,0-1,35 m,
  • masa păsărilor sălbatice este de până la 1,7 kg,
  • greutatea la domiciliu - 4-6 kg
  • producția de ouă în captivitate - până la 120 de bucăți pe an,
  • greutatea oului - 70-80 g,
  • speranța de viață în captivitate - până la 12 ani.

Valoarea rasei decorative

Ogar se referă la tipul de carne. Cu o reproducere acasă și o alimentație bună, greutatea femelei ajunge la 4 kg, drakul poate crește la 6 kg. Pasărea este înscrisă în Cartea Roșie, de aceea ei o reproduc în principal ca o rasă decorativă. Culoarea sa este foarte frumoasă, iar în jos este un izolator termic excelent și ușor. Ogari este, de asemenea, evaluat pentru producția de ouă înaltă.

Nutriție și hrănire

Este necesar să se alimenteze o pasăre adultă de două ori pe zi, aproximativ într-o singură dată. În dieta de rațe ar trebui să fie prezente alimente, îmbogățit cu vitamine și minerale. La începutul sezonului rece, se măresc componentele de leguminoase și de cereale, iar legumele recoltate din vară sunt introduse în meniu (se taie mărunt sau se freacă cu un răzuitor). Aproximativ 1/5 din rație ar trebui să fie alimente cu proteine ​​(acest lucru poate include orice animale mici - de la lăcuste la pești mici). Ducklings de la naștere sunt hrănite feed-ul de pornire. Pentru ca copiii să crească și să se dezvolte normal, au nevoie de verdeață de luncă și de râu, viermi și insecte. Dacă nu doriți să colectați în mod independent aceste suplimente sau rațele s-au născut în timpul iernii, astfel de bio-feed pot fi achiziționate la magazinele de animale de companie.

Atât pentru păsările adulte, cât și pentru rațe, apa din cești trebuie să fie mereu proaspătă: este de dorit să o schimbi zilnic.

Îngrijirea păsărilor

În cazul întreținerii la domiciliu, este necesar să oferiți o arsură ocaziei de mers pe jos normal. Are nevoie de o peluză și de un iaz - el va găsi mâncare în apă și iarbă în timpul sezonului cald.

Ogaris au imunitate suficient de puternică, totuși, pentru prevenirea hepatitei virale, au nevoie de vaccinare. În rață ar trebui să schimbe în mod regulat așternutul, pentru a monitoriza prezența apei proaspete.

Condiții de detenție

Ogaris nu-i place să trăiască în turme mari chiar și în habitatul lor natural - fac excepție numai în timpul perioadei de molit, îngrămădind în turmele mai mari decât în ​​momentul obișnuit. În captivitate, preferă să trăiască în perechi. Accesul la rezervor și la iarba de luncă este o condiție prealabilă pentru reproducerea puiilor. După atingerea vîrstei de doi ani, Ogari va forma perechi timp de mai mulți ani. Pentru o astfel de pereche, este necesară o incintă de 1,5-1,7 metri pătrați. m. În vavir este cel mai bine pentru a face o casa de placaj, dimensiunea celulei pentru un individ (D / W / H) - 0.4 / 0.4 / 0.4 m.

Podeaua este căptușită cu rumeguș și paie. Dacă nu există un rezervor în apropiere, puteți construi o mică piscină artificială cu propriile mâini.

Pentru pui, podeaua camerei este umezită: în aceste scopuri puneți punga umedă sau sacul pe podea, iar pe partea de sus - paie cu rumeguș.

În sezonul rece, păsările portocalii migrează într-o cameră caldă. Pe podea ar trebui să fie un strat de paie și rumeguș, temperatura aerului - de la + 7 ° C și mai sus. Ogar este o rață frumoasă originală care iese în evidență de mulțimea de penajul luminos. Dacă doriți să diversificați și să decorați aspectul animalelor dumneavoastră de vânătoare, începeți cel puțin câteva astfel de păsări pentru a începe la ferma dumneavoastră.

În plus, producția lor mare de ouă nu permite să numim rasa decorativă numai: acestea sunt mai mult de o sută de ouă mari pe an.

Vizionați videoclipul: Pasajul la rate la '' Asociatia de vanatoare Fazanul de Aur '' Salonta - Romania (August 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send